Activiteiten

Een verblijf op de Boerhaarshoeve maak je compleet met één van onze leuke activiteiten! Activiteiten kunnen geboekt worden bij een verblijf in één van onze groepsaccommodaties of bij een groepsuitje. De meeste activiteiten zijn outdoor: lekker naar buiten en de mooie omgeving ontdekken!

Een unieke buitenactiviteit voor alle leeftijden! Letterboxen is een combinatie van speuren, GPS navigeren en verzamelen. Je kunt het spel spelen te voet, per fiets of (gedeeltelijk) met behulp van een auto.
vanaf € 6,- per persoon
Met z'n allen in de trekkertram en vervolgens in groepjes gedropt worden in het prachtige bos. Zowel overdag als 's avonds een leuke activiteit!
vanaf € 6,- per persoon
Met z'n allen in de trekkertram en vervolgens in groepjes gedropt worden in het prachtige bos. Zowel overdag als 's avonds een leuke activiteit met GPS op eigen telefoon en letterboxen.
vanaf € 8,- per persoon
Teams gaan de strijd met elkaar aan door het spelen van een aantal stoere spellen met een boeren thema. Denk aan melkbus schuiven, hooivork darten en trekker slepen. Geschikt vanaf 12 jaar.
vanaf € 15,- per persoon
Unieke spelletjesronde, doet denken aan oud- hollandse spellen met hilarische XL boeren spelletjes, geschikt voor alle leeftijden. De spelroute ligt op het erf van de Boerhaarshoeve
vanaf € 8,50 per persoon
Door middel van een aantal leuke kleine opdrachten en activiteiten worden een aantal basic survivaltechnieken geleerd. Bushcrafttechnieken worden gecombineerd met het maken van een maaltijd op een eigen gemaakt vuur. Vooral leuk voor kinderen t/m 12 jaar.
vanaf € 15,- per persoon
Een keuze uit 20 verschillende outdoor activiteiten in een programma dat je zelf samenstelt. Boogschieten, klimwand en nog veel meer! Het Outdoor Belevingspark is een activiteit bij Joytime en ligt op hemelsbreed 1400 meter van de Boerhaarshoeve!
Voor Prijzen en Reserveringen klik hier
Spanning en sensatie gegarandeerd in het prachtige klimbos van Joytime. Na een duidelijke veiligheidsinstructie klim je door de zes parcoursen variërend van twee tot tien meter hoogte.
Voor Prijzen en Reserveringen klik hier
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek! Je fiets zo door het enorme fietspadennet door bossen, heidevelden en pittoreske dorpjes. Fietsen kunnen vanaf de Boerhaarshoeve worden gehuurd. Let op, alleen voor gasten die op de Boerhaarshoeve overnachten
fietshuur vanaf € 8,- per dag
Vanaf de Boerhaarshoeve fiets je zo verschillende MTB routes over goed onderhouden paden. Vanaf de Boerhaarshoeve organiseren we MTB clinics op ieder niveau. Een heerlijke manier om sportief bezig te zijn in de prachtige omgeving
vanaf € 20,- per persoon
Eindeloze wandelingen of gewoon even een blokje om. Wandelen in Drenthe betekent dat je soms bijna niemand tegenkomt en kans hebt om een roedeltje reeën tegen te komen. Wandelroutes zijn beschikbaar.
vanaf € 0,- per persoon
Dit grappige spel speel je in groepjes tegen elkaar. Het zo ver mogelijk gooien van de 'bössel' is het doel. Via een vastgestelde route door een mooi stukje natuur wint de groep met het minst aantal worpen.
vanaf € 5,- per persoon
Boerhaarshoeve