Update 22-09 n.a.v. extra dag HIBF

Gisteravond zijn wij ook verrast met het nieuws dat het Holland International Blues Festival dit jaar niet twee, maar drie dagen duurt!

Na wat snel schakelwerk zijn tickets van Woensdag 12 tot Zondag 17 juni nu ook beschikbaar op onze Eventix ticket shop.

Heb je al tickets voor gekocht voor de camping? Het omboeken van een ticket is helaas ingewikkelder als een nieuwe optie aanmaken, we nemen zo snel mogelijk contact met ticket houders op om de mogelijkheid tot omboeken aan te bieden.

Dé BluesFestivalCamping in Grolloo

Na het grote succes van de afgelopen editie kijken we uit naar de BluesFestivalCamping in 2024! Omdat het festival op donderdag begint, opent de camping op woensdagmiddag. Natuurlijk verzorgen we weer ontbijt en maken er een feestje van met live muziek. Het is ongeveer 10 minuten wandelen naar het festivalterrein in Grolloo maar laat je ook gerust rijden door onze trekkertram die je brengt en haalt. Aankomst is mogelijk op woensdag, donderdag en vrijdag. Alle campingtickets hebben zondag als vertrekdag. Onze BluesFestivalCamping is niet voorzien van stroom. Wel zijn er stroompunten aanwezig voor bijvoorbeeld het opladen van uw mobiele telefoon of fiets accu. 

Aankomst Donderdag Aankomst Vrijdag
Aankomst op 13 juni vanaf 12.00 uur Aankomst op 14 juni vanaf 10.00 uur
Ontbijtbuffet vrijdag tot en met zondag Ontbijtbuffet zaterdag tot en met zondag
Vervoer met trekkertram Vervoer met trekkertram
Toegang tot feesttent met livemuziek Toegang tot feesttent met livemuziek

Inchecken voor de BluesFestivalCamping 2024 begint over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Voorlopig programma BluesFestivalCamping 2024

Zoals elk jaar maken we er op ons eigen terrein ook een feestje van met live muziek en een feest tent. Er zijn ondertussen al wat roemruchte voor en after party’s bij Boerhaarshoeve geweest!

We hebben alvast een voorlopig programma samengesteld om jullie een idee te geven wat jullie te wachten staat op BluesFestivalCamping Boerhaarshoeve!  Het programma kan nog worden aangepast, afhankelijk van de programmering van het HIBF. Ook dit jaar weer veel ruimte voor live muziek van lokale (blues)bands. Zodra er bands bekend zijn zullen we dat hier ook vermelden natuurlijk.

Onderstaand schema bevat nog geen activiteiten op de recent toegevoegde woensdag!

Donderdag 13 juni 
12.00  – 20.00Aankomst BluesFestival Camping, opening receptie voor inchecken
± 17.30Live muziek in de tent: 
± 22.00Live muziek in de tent: 
Vrijdag 14 juni 
08.00 – 10.00Ontbijt
10.00- 16.00Aankomst BluesFestival Camping
± 12.30Live muziek in de tent: 
vanaf 14.00Trekkertram naar festivalterrein
± 23.00Live muziek in de tent: 
Zaterdag 15 juni 
08.00 – 10 .00Ontbijt
± 12.30Live muziek in de tent: 
vanaf 14.00Trekkertram vervoer naar festivalterrein
± 23.00AfterBlues party: 
Zondag 16 juni 
08.00 – 11.00Ontbijt
12.00Vertrek

Accommodaties op de BluesFestivalCamping 2024

Al onze vaste accommodaties zoals deze op onze website staan (De Boerderij, het Outdoor Cabin Camp en de Kapschuur Lodges) zijn reeds volgeboekt. Indien gewenst kunt u contact met ons opnemen voor een plek op de reservelijst voor een of meerdere van de accommodaties. Er zijn nog wel enkele slaapplekken beschikbaar in onze GroepsGlamping. Dit is een slaapplek in een stapelbed, in een gedeelde kamer voor 10 personen. De GroepsGlamping is momenteel ook nog in zijn geheel af te huren voor groepen vanaf 25 personen.

Huurtenten nog volop beschikbaar!

Na de succesvolle pilot van vorig jaar bieden we ook dit jaar weer mooie ingerichte huurtenten aan. Hierin bevind zich een vaste bedbodem met matras, een tafeltje en stoelen. Deze tenten zijn geschikt voor twee of vier personen en zijn ideaal voor een heerlijk weekendje festival kamperen zonder gesjouw met een tent en op en afbouw. Voor 2024 zijn we van plan veel meer tenten neer te zetten en het is nu mogelijk om een reservering voor een ingerichte huurtent te plaatsen door te mailen naar info@boerhaarshoeve.nl met je naam/adres/telefoon nummer en hoeveel tenten en voor hoeveel personen je wilt reserveren.

Boerhaarshoeve