Instructieweek in Drenthe

De Boerhaarshoeve Ourdoor-instructieweek vindt dit jaar plaats van 29 juli tot en met 2 augustus 2024.

Onder professionele begeleiding ga je met je eigen pony of paard aan de slag om je verder te ontwikkelen. Naast veel paardrijden is er natuurlijk ook genoeg tijd om veel plezier te hebben met elkaar!

Invulling Outdoor Instructieweek

Gedurende deze leerzame en afwisselende week krijg je elke dag lessen, waarin er gewerkt gaat worden aan alle basis-vaardigheden in de dressuur en springlessen. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan de vaardigheden die je nodig die je nodig hebt tijdens een SGW wedstrijd.

Eventing, ook wel SGW genoemd, is in de laatste jaren erg populair geworden. Dit omdat het de meest veelzijdige discipline is in de gehele paardensport. Vooral het overwinnen van vaste en natuurlijke hindernissen in het bos geeft een intensieve adrenaline kik. Daarnaast past trainen in terrein en het bos perfect bij het natuurlijke gedrag van het paard waardoor bijna alle paarden enthousiast meewerken en ontzettend veel leren (vaak meer dan in een gewone training).

Vanzelfsprekend heeft niet iedereen hetzelfde niveau en zijn de individuele doelen bij de deelnemers anders, waarmee we tijdens de invulling van het programma rekening houden.

Gediplomeerde KNHS docenten Wieneke Hadderingh, tevens crossparcoursbouwer en fanatiek eventing amazone, en Roel-Poppe en Frida Lubbers staan klaar om samen met jou een plan te maken, waarmee je ook thuis verder kunt.

Deelnemers kunnen elke dag een heerlijke ontbijt, een lekkere lunch en een feestelijke avondmaaltijd verwachten. In de avonden staat de gezelligheid van de hele groep centraal en natuurlijk is er genoeg tijd voor ontspanning. Op het terrein van de Boerhaarshoeve zijn volop mogelijkheden om het ultieme vakantiegevoel te ervaren. 

Deze week is dus geschikt voor een ieder die zich verder wil ontwikkelen met zijn paard of pony en daarnaast een gezellige tijd wil hebben! Ook zonder specifieke eventing- en wedstrijdervaring ben je van harte welkom.

Prijzen 2024:

Paard of pony in de wei       €420,-

Paard of pony op stal           € 520,- (beperkt beschikbaar)4

Inschrijfformulier Outdoor Instructieweek 2024

Boerhaarshoeve