Über uns

Roel-Poppe en Frida hebben het bedrijf in 2011 over genomen van de ouders van Roel-Poppe. Hiermee is Roel-Poppe de derde generatie die Boerhaarshoeve als ideale locatie voor overnachtingen in Drenthe bestiert. De afgelopen jaren is Boerhaarshoeve steeds meer gaan focussen op het bieden van overnachtingen en activiteiten voor groepen, en het organiseren van grote en kleine evenementen zoals bijvoorbeeld de aller leukste  en meest complete camping tijdens het Holland International Blues Festival in Grolloo.

Roel-Poppe Lubbers

Roel-Poppe houdt er van om te blijven vernieuwen! En dat op allerlei vlakken. Of dat nu gaat om het verduurzamen van het bedrijf met warmtepompen en zonnepanelen tot het ontwerpen en bouwen van een nieuwe accommodatie zoals het Outdoor CabinCamp. 

Eén van Roel-Poppes kwaliteiten is koken! Hij maakt dan ook graag de heerlijkste buffetten voor jullie klaar. Zijn favorieten? Het winterbuffet en de Boerhaarshoeve BBQ met heerlijke huisgemaakte salades.  

Frida Lubbers

Samen met Roel-Poppe eigenaar van de Boerhaarshoeve. Ondernemend als ze is houdt ze zich vooral bezig met het runnen van haar eigen kinderopvang Bij Ot en Sien!

Jouke Poepjes

Heb je het over een duizendpoot, dan heb je het over Jouke! Hij zorgt voor het onderhoud en doet alle voorkomende klussen. En hebben we weer een bouw klus, dan is Jouke van de partij! 

Als jullie een activiteit hebben geboekt dan legt Jouke deze graag aan je uit. Ook is hij een vast gezicht op de trekker als je met de Trekkertram op pad gaat. Manusje van alles, onze Jouke!

Siem & Baas

Om deze 2 trouwe viervoeters kun je niet heen als je op de Boerhaarshoeve bent! Ze vinden het heel gezellig om even te buurten en zijn dol op de aandacht van de vele schoolkinderen die wij elk jaar mogen ontvangen.

Boerhaarshoeve