Super Zomer Weken

Datum

Super Zomer Weken

Wegens de populariteit van de verhuur van onze Cabins afgelopen mei vakantie doen we het deze zomer gewoon opnieuw met meer keuze en completer dan ooit!

Kom een week lang genieten in Grolloo op onze kleinschalige camping met ons nieuwe Super Zomer arrangement.  Met elke dag een activiteit of lekker maaltijd heb je altijd wat te doen, en alle tijd en ruimte om je eigen dingen te ondernemen tijdens je verblijf. U kunt bij ons lekker genieten van de natuur, de kinderen hebben alle ruimte om lekker te spelen, en de hond mag gewoon lekker los lopen. ’s Avonds kan iedereen dan heerlijk genieten bij een kampvuurtje.

Kom een week of midweek overnachten in een Outdoor Cabin, de Glamping, een luxe ingerichte huurtent of gewoon lekker met je eigen kampeermiddel.

Inbegrepen bij ons Super Zomer Arrangement zijn :

3 avondmaaltijden; 
– Spannend koken op vuur; een doos vol ingrediënten en recepten en een open vuur om de maaltijd op te bereiden.
– Pizzafeest; je mag zelf je eigen pizza beleggen, dan bakken wij ‘m voor je af in onze pizza oven.
– Snackmaaltijd; De dag voor vertrek nog even lekker smikkelen van een patatje met snack!

3 leuke activiteiten; 
– Letterboxen; een avontuurlijke GPS speurtocht rondom het prachtige dorp Grolloo.
– Ponyrijden; De kinderen brengen een middagje door vol paardenplezier. Voeren, aaien, knuffelen en natuurlijk een spannend stukje begeleid rijden in de bak.
– Boeren Safari; Wilde dieren spotten in de schemering. Met een trekkertram trekken jullie de boswachterijen Hart van Drenthe en Elperstroom in.  Reeën, Hooglanders, fazanten en misschien zelfs wel vossen of dassen.

Daarnaast heb je alle tijd om zelf activiteiten te ondernemen. Een dagje Wildlands in Emmen, een bezoek aan het Drents Museum in Assen of Hunebedden ontdekken in Borger. Klimmen en klauteren bij Joytime, het Boomkroonpad of DX adventure park is natuurlijk ook altijd leuk!

Op loop en fiets afstand is er genoeg natuur om van te genieten. Meerdere zwemplassen, wandelroutes en fietsroutes zijn gratis toegankelijk.

Klik hier voor alle prijzen, details en mogelijkheden! Kom je er niet helemaal uit en wil je meer informatie stuur dan een mailtje met je vraag naar info@boerhaarshoeve.nl of bel 0592 – 501 418

 

Deel dit artikel: 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde blogs

Glamping

Deze winter zit een vakantie naar het buitenland er niet in. Hoeft ook helemaal niet,

Lees Meer »
Boerhaarshoeve