Over ons

Familiebedrijf
Roel-Poppe en Frida hebben het bedrijf in 2011 over genomen van de ouders van Roel-Poppe. Ook daarvoor was Boerhaarshoeve al in de familie.  Een echt familiebedrijf dus!

Roel-Poppe, Frida en het team stellen zich hieronder graag aan jullie voor:

Roel-Poppe Lubbers

Roel-Poppe houdt er van om te blijven vernieuwen! En dat op allerlei vlakken. Of dat nu gaat om het verduurzamen van het bedrijf met warmtepompen en zonnepanelen tot het ontwerpen en bouwen van een nieuwe accommodatie zoals het Outdoor CabinCamp. 

Eén van Roel-Poppes kwaliteiten is koken! Hij maakt dan ook graag de heerlijkste buffetten voor jullie klaar. Zijn favorieten? Het winterbuffet en de Boerhaarshoeve BBQ met heerlijke huisgemaakte salades.  

Frida Lubbers

Samen met Roel-Poppe eigenaar van de Boerhaarshoeve. Ondernemend als ze is houdt ze zich vooral bezig met het runnen van haar eigen kinderopvang Bij Ot en Sien!

Dennis Hadderingh

Ook al jaren van de partij is Dennis. Naast dat hij buiten veel klusjes en onderhoud doet is hij ook onze huisfotograaf en helpt hij mee de website te beheren. Hebben jullie de plattegronden van de accommodaties gezien? Die zijn door Dennis gemaakt!

Van Bushcraften wordt Dennis heel blij, hij begeleidt meestal de groepen die gaan Buschcraften.

Jouke Poepjes

Heb je het over een duizendpoot, dan heb je het over Jouke! Hij zorgt voor het onderhoud en doet alle voorkomende klussen. En hebben we weer een bouw klus, dan is Jouke van de partij! 

Als jullie een activiteit hebben geboekt dan legt Jouke deze graag aan je uit. Ook is hij een vast gezicht op de trekker als je met de Trekkertram op pad gaat. Manusje van alles, onze Jouke!

Siem & Baas

Om deze 2 trouwe viervoeters kun je niet heen als je op de Boerhaarshoeve bent! Ze vinden het heel gezellig om even te buurten maar blijven in principe achter het hek bij de receptie. 

Boerhaarshoeve