Voorjaarsupdate

Datum

Voorjaarsupdate

Voorjaarsnieuws uit Grolloo!

Met het Paasweekend achter de rug is bij Boerhaarshoeve het seizoen 2023 nu echt begonnen. Alles is weer opgefrist, opgeruimd, schoongeboend en klaar voor gasten en een prachtige lente en zomer. Zo zijn bijvoorbeeld de kamers in de Boerderij voorzien van een strakke PVC vloer.

Hoewel het druk is met nieuwe boekingen staan er nog een paar mooie data open in onze agenda. Wat dacht u van het Hemelvaart weekend (18 tot 21 Mei) waarin wij na een annulering de Boerderij weer beschikbaar hebben. Ook aan het begin van de Mei vakantie (Van Ma 1 tot Wo 3 Mei) hebben we nog ruimte voor een midweek in de Boerderij en onze GroepsGlamping is op deze data ook nog beschikbaar, hartstikke leuk voor bijvoorbeeld een actief uitje met een (sport)team of vriendengroep. Beide accommodaties zijn beschikbaar voor groepen vanaf 20 personen. Liever een eigen accommodatie? Tijdens de Mei vakantie verhuren we onze Cabins (4 tot 6 personen) ook los.

In ander nieuws, in Juni ronden we de bouw van onze nieuwe Kapschuur Lodges af. Dit project heeft dankzij de pandemie aardig wat vertraging opgelopen. Gelukkig hebben we sinds begin dit jaar flinke stappen kunnen zetten en gaat de bouw en afwerking nu als de gesmeerde bliksem! Op 2 juni krijgen deze nieuwe Lodges hun eerste gasten, wij zijn erg benieuwd wat de reacties zijn.

en Siem? Siem kan niet wachten op alle aandacht!

Deel dit artikel: 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde blogs

Glamping

Deze winter zit een vakantie naar het buitenland er niet in. Hoeft ook helemaal niet,

Lees Meer »
Boerhaarshoeve